DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Props en rekwisieten? Kroonluchters of hanglampen huren voor filmset

Props en rekwisieten maken een film of commercial. Kroonluchters of hanglampen huren?

De juiste kroonluchter maakt in een filmset of videoshoot het verschil. Met deze modellen kun je allerlei sferen bereiken. Authentiek, barok, Roaring Twenties, klassiek, modern of feestelijk. Bepaalde modellen passen juist bij een klassieke of kerstsfeer. Andere modellen passen perfect in een barok-thema.

De filmlocatie is een statig huis of kasteel en staat leeg

Je gaat schieten in een historisch pand dat leegstaat. Ideaal natuurlijk. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt. Het is vaak jammer dat in de villa of het kasteel geen kroonluchters meer hangen. Wij brengen de sfeer terug en hangen kroonluchters terug.

Een historische sfeer creëren

Een historische sfeer creëren doe je met verschillende rekwisieten of props. Mooie hanglampen mogen niet ontbreken. Met kroonluchters bereik je een historische sfeer

Glamour en wereldklasse creëren

Fonkelende kroonluchters zorgen een glamoureuze sfeer. Producenten kiezen onze kristallen hanglampen voor uiteenlopende setdesigns. Bijvoorbeeld voor een modeshow, fotoshoot van kleding of als decoratie-artikel in een videoshoot.

Een twist aan een set geven

Met kroonluchters kun je eenvoudig een luxe twist aan een beeld en/of boodschap meegeven. Bijvoorbeeld: iemand komt vanuit een sombere ruimte ineens in een luxe dinerzaal binnen. Of juist andersom. Vanuit extreme luxe naar een tegenovergestelde set.

Enkele voorbeelden waarbij onze lampen gebruikt zijn

Kroonluchters als rekwisiet voor een filmproductie
Ben je producer of regisseur? Heb je een creatief idee? Laten we het er even over hebben: 0246779322.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>