DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Bezorging en afhaal

Bezorging en afhaal van kroonluchters die u gaat Huren
Een kroonluchter van kristal is breekbaar. Gevaar op schade of gebroken onderdelen is altijd aanwezig. Optioneel is het mogelijk om de gewenste kroonluchter(s) door ons te laten bezorgen en afhalen.

Het vervoer van een kroonluchter is ingewikkeld. Tijdens het laden en lossen kan er al schade ontstaan aan de kroonluchters die u gaat huren. Ook tijdens het transport kan er van alles misgaan. Onze chauffeurs hebben ervaring met het transporteren van kroonluchters en zorgen ervoor dat de kristallen eye-cathers onbeschadigd op uw locatie aankomen. Een uitgebreid eigen wagenpark variërend van bestelwagens, bakwagens en vrachtwagens  en trailers brengt en haalt de kroonluchters aan het door u opgegeven adres, zonder tussenkomst van een transporteur of overslagbedrijf. Uniek is onze “right on time” bezorging en afhaal. Wij zijn in staat op ieder gewenst tijdstip de gehuurde kroonluchters bij u af te leveren of af te halen. Ook midden in de nacht, op zondag, tijdens feestdagen of buiten Nederland. Kiest u voor bezorging en afhaal dan ontmoet u altijd een ervaren medewerker van ons bedrijf.  Heeft u nog vragen over de montage of demontage dan kunnen wij deze ter plaatse beantwoorden.

De kosten van het bezorgen en afhalen hangen af van uw bestelling. 2 kleine kroonluchters kunnen wij met een bestelwagen bij u bezorgen. Kiest u voor een groot aantal kroonluchters dan vervoeren wij deze met een bakwagen of vrachtwagen. Op basis van uw bestelling kunnen wij de transportkosten meenemen in uw offerte.

Wij kunnen de tijdstippen van aflevering en afhaal volledig afstemmen op uw draaiboek. In het menu vindt u alle kroonluchters die u bij ons kunt huren.

“Netjes op tijd! Zo kunnen we gelijk door met de productie”

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>