DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Disclaimer

DISCLAIMER kroonluchterverhuur

Merknaam:

Kroonluchterverhuur is een beschermd merk. Bekend onder depotnummer 1295730 bij het Benelux Merkenbureau en heeft betrekking op onderstaande toepassing(en):

Klasse-aanduiding en opgave van de waren en diensten
Kl 11 Decoratieve verlichting; Decoratieve elektrische verlichtingsapparaten; Elektrische kroonluchters; Kroonluchters;
Kl 41 Diensten op het gebied van de verhuur van verlichtingsapparatuur voor toneel; Verhuur van verlichting voor gebruik op televisiesets; Verhuur van verlichting voor gebruik op toneelsets; Verhuur van verlichting voor gebruik op filmsets; Verhuur van verlichtingsapparatuur voor toneeldecors; Verhuur van verlichtingsapparatuur voor televisiestudio’s; Verhuur van verlichtingsapparatuur voor tv-studio’s en toneeldecors; Verhuur van verlichtingstoestellen voor filmsets of filmstudio’s; Verlichtingsapparaten voor theaters (Verhuur van -); Verlichtingsapparaten voor televisie (Verhuur van -); Decors voor gebruik in theaters (Verhuur van -); Decors voor televisiestudio’s (Verhuur van -); Decors voor theaters (Verhuur van -); Verhuur van decors voor voorstellingen;
Kl 43 Verhuur van verlichtingsapparatuur, anders dan voor tv- studio’s en toneeldecors; Faciliteiten voor evenementen en faciliteiten voor tijdelijke kantoren en bijeenkomsten;

Zonder toestemming is het niet toegestaan het woord kroonluchterverhuur te gebruiken. Ongevraagd gebruik van het woord kroonluchterverhuur doet inbreuk op het merkenrecht.

Handelsnaam / Handelsnamen
Kroonluchterverhuur is een beschermd handelsmerk en mag niet zonder toestemming door derden worden gebruikt. Constatering van ongevraagd gebruik van de handelsnaam kroonluchterverhuur doet inbreuk op het handelsmerk.

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Aanvullend treft u voorwaarden aan over het gebruik van de handelsnaam kroonluchterverhuur.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt . Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. kroonluchterverhuur en/of Showlight B.V. aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij kroonluchterverhuur en/of Showlight B.V. of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan kroonluchterverhuur en/of Showlight B.V. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door kroonluchterverhuur en/of Showlight B.V.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>