DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Bezorgen en ophalen

Bezorgen en ophalen van kristallen kroonluchters

Een goede logistiek en planning is van essentieel belang. Efficiënt beladen wagens besparen voor u als opdrachtgever kosten. Een uitgebreid, goed onderhouden, wagenpark van bestelwagens, bakwagens, vrachtwagens en trailers staat garant voor “right on time” bezorging en afhaal van de door u gehuurde kroonluchter. Als u eenmaal een kroonluchter heeft gehuurd of meerdere kroonluchters heeft gereserveerd zorgen wij voor de rest.

Evenementenplanning vergt flexibiliteit. Wij hebben ervaring met het werken binnen draaiboeken en tijdsplanningen. Onze technische mensen zijn gewend ‘s nachts of op ongebruikelijke tijdstippen en omgevingen werkzaamheden uit te voeren. Door onze ervaring kunnen wij u vooraf duidelijk informeren over verwachtte opbouw/afbouwtijden alsmede transporttijden.

Wij rijden en vliegen door heel Europa met kristallen kroonluchters. Door onze korte interne lijnen zijn wij in staat snel te schakelen. Wij maken geen gebruik van transportbedrijven. iedere order leveren wij rechtstreeks vanuit ons magazijn naar uw evenementenlocatie. Zo blijft het risico op beschadigingen en vertraging minimaal.

Right on Time Delivery, overal in Europa

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>