DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Montage en demontage

Montage en Demontage Kroonluchters

Het monteren en demonteren van kroonluchters is specialistisch werk. Onze kroonluchter-technici zijn ervaren in de montage en demontage van kroonluchters die u wilt huren. Nadat de kristallen lampen door ons zijn bezorgd zorgen medewerkers voor een veilige op- en afbouw.

Eén kroonluchter huren of meerdere kroonluchters huren? Kies voor zekerheid en betrouwbaarheid. Wij bezorgen en halen de kroonluchter(s) af aan het door u opgegeven adres. Hierbij zorgen wij ervoor dat iedere kroonluchter door ons technisch personeel vakkundig en veilig wordt ingehangen en uitgehaald aan het aanwezige ophangpunt. Wij beschikken over eigen gekeurde hijsmaterialen, bijbehorende bevestigingsmaterialen en een personenlift. Ter plaatse kunnen onze medewerkers u verder adviseren over de gewenste positie van de kroonluchters.

Al onze medewerkers zijn RCTS gecertificeerd.

Ons technisch personeel is gewend om in kleine of grote producties mee te werken. Optioneel kunnen wij montage en demontage van u overnemen en in een offerte meenemen. U kunt er ook voor kiezen om onze medewerkers uitsluitend technische begeleiding en quality control te laten uitvoeren.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>