DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Veel gestelde vragen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld. De grote groep tevreden klanten onderschrijft dit. Heeft u nog nooit een kroonluchter gehuurd of wilt u op voorhand vragen beantwoord hebben? lees dan hieronder de meest gestelde vragen & antwoorden.

Echt kristal of plastic?
Iedere kroonluchter is voorzien van echt kristal. Plastic kralen geven nimmer het effect van een kristal. Bij aanlichting zal het direct opvallen dat een kroonluchter voorzien is van plastic kristallen. De eerste aanblik van “een plastic kroonluchter” brengt eerder teleurstelling dan een exclusief gevoel teweeg.

Hoeveel kroonluchters heeft Kroonluchterverhuur.nl?
Van de meeste modellen zijn er grote aantallen in voorraad. Het is geen probleem aan uw gewenste aantal te voldoen.

Wat moet u weten om een offerte uit te brengen?
Wij willen de datum, plaats, locatie en gewenste type & aantal weten. Indien wij de kroonluchters moeten bezorgen en ophangen kunt u dit aangeven. Op basis hiervan kunnen wij gericht offereren zonder verrassingen achteraf.

Leveren jullie ook buiten de Nederlandse grens?
Ja, onze kroonluchters worden verhuurd in ieder land. Transport van- en naar de locatie in het betreffende land voeren wij ook uit.

Als ik een kroonluchter huur, wordt deze dan bezorgd?
Tegen een kleine meerprijs bezorgen wij de kroonluchter tot onder het ophangpunt. Wij hebben kleine en grote bakwagens. Voor grote aantallen hebben wij een eigen vrachtwagen.

Hoe hang ik een kroonluchter zelf op?
Bij iedere kroonluchter is een duidelijke montage-instructie. Deze helpt u de kroonluchter veilig te bevestigen. Onze medewerkers leggen u ook uit hoe de kroonluchter veilig moet worden opgehangen.

Is het veilig om een kroonluchter boven een (grote) groep mensen te hangen?
Iedere kroonluchter heeft een valbeveiliging. Mocht een ketting breken dan zorgt de valbeveiliging ervoor dat er niets gebeurd.

Kan een kroonluchter overal worden opgehangen?
Als er een ophangpunt is dat berekend is op het gewicht van de kroonluchter, is het geen enkel probleem om een kroonluchter op te hangen.

Hangen jullie de kroonluchter(s) ook op?
Ja, wij streven naar service en kwaliteit. Onze technische mensen kunnen tegen een gering bedrag de kroonluchters monteren en demonteren.

Is er voor het ophangen een hoogwerker of steiger nodig?
Als de locatie hoger is dan 3,50 meter is het noodzakelijk dat u een hoogwerker of rolsteiger ter beschikking heeft. Beneden deze afmeting kunnen wij het met een meegebrachte trap af.

Hoe lang duurt het voordat een kroonluchter hangt en brandt?
Gemiddeld genomen hangt een kroonluchter binnen een kwartier na aankomst van onze installateur. In sommige gevallen duurt dit iets langer.

Kan de kroonluchter door een normale deuropening?
Ja en nee. Type-1, 1a, 1b, mt00 en mt01 kunnen door een normale deuropening. Alle andere type Kroonluchters kunnen door 2 openslaande deuren.

Ik heb de kroonluchter maar 1 dag nodig maar het is efficiënter dat de kroonluchter 1 dag eerder komt. Zijn hier extra kosten aan verbonden?
Nee, u betaalt geen extra kosten voor de extra dagen. Het is vanzelfsprekend dat u tijd nodig heeft om de locatie in te richten.

Ik heb geen bedrijf. Kan ik dan wel een Kroonluchter bij u huren?
Iedereen kan bij ons een kroonluchter huren. Ook als particulier bent u van harte welkom bij ons.

Ik heb wel eens gezien dat er spots gericht zijn op de kroonluchter. Hierdoor krijgt de kroonluchter verschillende kleuren. Kunnen jullie dit ook verzorgen?
Ja, wij verhuren ook professionele verlichting. Het aan- en uitlichten van een locatie en/of kroonluchters is ons dagelijks werk. Indien u wenst offereren wij dit mee.

Ik wil meer dan 1 kroonluchter huren. Krijg ik dan korting?
Nee, u krijgt wel korting op een extra huurdag. Deze korting is 50%.

Ik huur meerdere aantallen van 1 type. Zijn deze kroonluchters allemaal gelijk?
Ja, de kroonluchters van een bepaald type zijn identiek aan elkaar.

Ik vraag een offerte aan. Houdt dit automatisch in dat de kroonluchters ook beschikbaar zijn?
Nee, wij plaatsen automatisch geen optie. U kunt kosteloos de kroonluchters in optie laten zetten. Indien de beschikbaarheid in gevaar komt bellen wij u eerst.

Zijn huur-kroonluchters beschadigde kroonluchters?
Nee, onze kroonluchters zijn allemaal in perfecte conditie en niet beschadigd. Door zorgvuldige behandeling en doordacht vervoer worden de kroonluchters niet beschadigd.

De kroonluchter die ik heb ontvangen is stuk. Wat nu?
Het is vrijwel onmogelijk dat u een kroonluchter ontvangt met gebreken. Iedere gehuurde kroonluchters wordt bij binnenkomst aan onze opslaghal en het verlaten ervan gecheckt. Ook op locatie controleren wij de kristallen en lampjes nogmaals. Onze installateur heeft altijd reservelampen en reserve onderdelen bij zich.

Kan een kroonluchter buiten hangen?
In geval van neerslag en wind kan er schade optreden. Speciaal voor buitenevenementen huurt u de Outdoor kroonluchter. Deze is waterdicht.

Kan een kroonluchter in een (punt)tent hangen?
Als er in de punt een bevestigingspunt is dat het gewicht kan dragen kan er een kroonluchter hangen. Overleg dit met uw tentbouwer.

Is Kroonluchterverhuur bereikbaar buiten kantoortijden?
Ja, voor storingen of informatie kunt u ons bereiken via onderstaande telefoonnummers:
0654 711 911 of 06 11 955 791

Ik huur regelmatig kroonluchters, heb ik dan een vast aanspreekpunt?
Ja, wij hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht, service en kwaliteit. U heeft binnen kroonluchterverhuur een vaste aanspreekpartner die volledig op de hoogte is van uw evenementen en budget(ten).

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>