DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium

Boom

Boom

Kroonluchter-bomen – Sfeervolle verlichting huren voor buiten of binnen

Bij mooi weer buiten of in een grote ruimte iets aparts creëren? Zijn er geen ophangpunten voor verlichting voorhanden of wilt u besparen op constructies, bekabeling en truss? Hiervoor hebben wij een sfeervolle oplossing bedacht. Onze kroonluchter-bomen zijn speciaal ontwikkeld voor buitenfeesten of als decoratie in een tent of grote ruimte. Plaats deze kroonluchter-bomen tussen tafels of verdeeld over een tuin. Het resultaat is adembenemend en spectaculair. Met onze kroonluchter-bomen creëert u een sfeervolle en luxueuze sfeer, overal waar u dit wilt. Het enige dat wij van u nodig hebben is stroom.

Onze productontwikkelaars zochten naar een veilige oplossing om kristallen kroonluchters te gebruiken op locaties waar geen ophangpunten zijn. Geheel in eigen huis werkten wij aan een totaaloplossing voor bruiloften, tuinfeesten, gala’s en bedrijfsfeesten. Hierbij is rekening gehouden met veiligheid, gewichten en design. Het resultaat zijn onze sfeervolle kroonluchter-bomen. Aan deze stevige constructie hangen 5 kristallen kroonluchters. U kunt kiezen uit verschillende type kroonluchters, variërend van 0.42mtr hoogte tot 1.00mtr hoogte. De constructie is in hoogte verstelbaar zodat we overal een spectaculaire sfeer kunnen creëren. De minimale hoogte is 4.00mtr. De maximale hoogte is 5.00mtr

Waar te gebruiken:
De invulling laten wij aan u. Maar deze kroonluchter-bomen zijn uitermate geschikt voor mediterrane feesten, zoals bruiloften, of tussen diner-tafels tijdens een gala of bedrijfsfeest.

Hoe te gebruiken:
De kroonluchter-bomen worden naar uw locatie gebracht en in elkaar gezet door onze vakkundige specialisten. Het enige dat wij van u vragen is stroom en een vlakke ondergrond.

Met welke kroonluchters te gebruiken:
De constructie en het design is gebouw voor een combinatie met: Type-MT-08, MT-30, Type-1, Type-1 exclusive, Type-1 Gold, Type-1A, Type-1A exclusive, Type-1A Gold of Type-1B . U kunt natuurlijk ook kiezen voor een mix van types en afmetingen.
Ons advies om Type-1A of Type-MT30 te gebruiken. Dit geeft het mooiste resultaat.

De beste combinatie met onze kroonluchter boom.

Technische gegevens:
Kleur: gegalvaniseerd
Hoogte: 4.00mtr – 5.00mtr
Breedte: 3.50mtr – 4.00mtr

Wilt u meer informatie over deze kroonluchter-frames? Vul hieronder uw gegevens in.
Laat hieronder uw gegevens achter. Wees hierin zo specifiek mogelijk: welk type kroonluchter, het aantal, welke huurdatum, in welke locatie etc.
Wij werken het liefst met profs en communiceren het liefst met beslissingsbevoegden.


  Wilt u een kroonluchter huren? Wilt u meerdere kroonluchter huren? Heeft u vragen over het huren van een kroonluchter? Wilt u direct informatie over de mogelijkheden of heeft u vragen?

  Ga naar de veel gestelde vragen of neem telefonisch contact op:
  +31 (0) 24-6779322 of mail naar info@showlight.nl

  Offerte aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Bedrijfsadres (verplicht)

  Datum evenement (verplicht)

  Adres locatie evenement (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  [recaptcha]


  Date

  April 6, 2018

  Category

  Licht, Maria Theresa Kroonluchter, Normaal, Zakkroonluchter, Zwaar

  DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium
  Open chat
  Kan ik je ergens mee helpen?
  Hallo, kun je vinden wat je zoekt? Misschien kan ik je ergens mee helpen?