DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Boom

Boom

Kroonluchter-bomen – Sfeervolle verlichting huren voor buiten of binnen
Creëer Toscaanse sferen met onze kroonluchter Bogen

kroonluchter bogen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij mooi weer buiten of in een grote ruimte iets aparts creëren? Zijn er geen ophangpunten voor verlichting voorhanden of wilt u besparen op constructies, bekabeling en truss? Hiervoor hebben wij een sfeervolle oplossing bedacht. Onze kroonluchter-bomen zijn speciaal ontwikkeld voor buitenfeesten of als decoratie in een tent of grote ruimte. Plaats deze kroonluchter-bomen tussen tafels of verdeeld over een tuin. Het resultaat is adembenemend en spectaculair. Met onze kroonluchter-bomen creëert u een sfeervolle en luxueuze sfeer, overal waar u dit wilt. Het enige dat wij van u nodig hebben is stroom.

Onze productontwikkelaars zochten naar een veilige oplossing om kristallen kroonluchters te gebruiken op locaties waar geen ophangpunten zijn. Geheel in eigen huis werkten wij aan een totaaloplossing voor bruiloften, tuinfeesten, gala’s en bedrijfsfeesten. Hierbij is rekening gehouden met veiligheid, gewichten en design. Het resultaat zijn onze sfeervolle kroonluchter-bomen. Aan deze stevige constructie hangen 5 kristallen kroonluchters. U kunt kiezen uit verschillende type kroonluchters, variërend van 0.42mtr hoogte tot 1.00mtr hoogte. De constructie is in hoogte verstelbaar zodat we overal een spectaculaire sfeer kunnen creëren. De minimale hoogte is 4.00mtr. De maximale hoogte is 5.00mtr.

kroonluchters voor boven dinertafel huren

Waar te gebruiken:
De invulling laten wij aan u. Maar deze kroonluchter-bomen zijn uitermate geschikt voor mediterrane feesten, zoals bruiloften, of tussen diner-tafels tijdens een gala of bedrijfsfeest.

Hoe te gebruiken:
De kroonluchter-bomen worden naar uw locatie gebracht en in elkaar gezet door onze vakkundige specialisten. Het enige dat wij van u vragen is stroom en een vlakke ondergrond. De kroonluchterboom kan worden uitgerust met 1, 2, 3, 4 of 5 armen met hieraan een kroonluchter.
Voor boven een dinertafel plaatsen wij de kroonluchterboom met 1 arm of ook wel boog genoemd. Op deze manier ontstaat het Toscaanse sfeerbeeld.

Met welke kroonluchters te gebruiken:
De constructie en het design is gebouwd voor een combinatie met: Type-MT-08, MT-30, Type-1, Type-1 exclusive, Type-1 Gold, Type-1A, Type-1A exclusive, Type-1A Gold of Type-1B . U kunt natuurlijk ook kiezen voor een mix van types en afmetingen.
Ons advies om Type-1A of Type-MT30 te gebruiken. Dit geeft het mooiste resultaat.

De beste combinatie met onze kroonluchter boom.

Technische gegevens:
Kleur: gegalvaniseerd
Hoogte: 4.00mtr – 5.00mtr
Breedte: 3.50mtr – 4.00mtr

Voor en na:

 

Wilt u voor deze kroonluchter huren en een offerte ontvangen? WhatsApp BEL  E-Mail

Wij werken het liefst met profs en communiceren het liefst met beslissingsbevoegden

Een andere kroonluchter huren? Ga Terug naar Overzicht

Date

april 6, 2018

Category

Licht, Maria Theresa Kroonluchter, Normaal, Zakkroonluchter, Zwaar

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>