DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Maria Theresa Type-MT05 Zwart

Maria Theresa Type-MT05 Zwart

De paleizen van Louis XV, koning van Frankrijk, Maria Theresa, keizerin van Oostenrijk en Elisabeth Petrovna, tsarina van Rusland zijn slechts enkele voorbeelden van ruimtes die door gebruik van Maria Theresa kroonluchters van een majesteitelijke uitstraling werden voorzien. De kroonluchter was een natuurlijke toepassing van kristal en tegen het midden van de 18e eeuw veroverde de fabrikant van deze vorm van kristallen kroonluchters Europa. Als symbolen van artistieke waardering, goede smaak, rijkdom en adellijkheid hadden ze dezelfde prestigieuze uitstraling als edelstenen. De ateliers die deze kroonluchter maakten kregen bestellingen voor paleizen, salons en andere luxe interieurs in de gehele wereld.

Waar de Maria Theresa kroonluchter ook werd opgehangen, het vormde een geïntegreerd decoratief onderdeel van de architectonische vormgeving en was daardoor meer dan alleen een aparte manier om een kamer te verlichten. De kroonluchter kon gemakkelijk aan elke architectuurstijl worden aangepast. Een groot aantal van ‘s werelds meest gedistingeerde gebouwen en interieurs zouden zonder hun kroonluchters simpelweg niet dezelfde weelde uitstralen.

Maria Theresa kroonluchters zijn zich verder blijven ontwikkelen, ongehinderd door de economische crisis die na de Eerste Wereldoorlog volgde. De fabricage ging op volle capaciteit door. Vandaag de dag vormen de Maria Theresa Kroonluchters een harmonieuze combinatie van oude glasfabricage-technieken en moderne technologie.

Maria Theresa kroonluchter Type-MT05 zwart huren is eenvoudig. Dit type kroonluchter leent zich voor decoratie of verlichting van een tent, gala, diner, bruiloft of modeshow. De kroonluchter is voorzien van een ketting, safety en gekeurde harp-sluiting. De kristalsoort in deze lamp is standaard kristal. Dit kristal heeft als eigenschap dat het wat minder fonkelt dan het kristal in een zakkroonluchter. Echter zorgen de grote kristallen voor een sfeervolle beleving.

Hieronder de technische specificaties van Type-MT05 zwart:

Specificaties
Kleur: Helder / Chrome met zwarte stoffen kap
Hoogte: 0.42mtr
Diameter: 0.60mtr
Gewicht: 5kg
Lichtpunten: 5 x 25w
Transport: wereldwijde bezorging

Wilt u voor deze kroonluchter huren en een offerte ontvangen? WhatsApp BEL  E-Mail

Wij werken het liefst met profs en communiceren het liefst met beslissingsbevoegden

Een andere kroonluchter huren? Ga Terug naar Overzicht

 

FAQ

Prijs disclaimer

Op onze website kunt u geen prijzen van onze kroonluchters vinden. Dit doen wij om verschillende redenen.
1) Wij vinden discretie van groot belang. De privacy van onze klanten staat voorop.
2) De huurprijs hangt af van vele factoren zoals transport, personeel, duur en locatie van het evenement en het aantal kroonluchters. Om verrassingen of onduidelijkheden te voorkomen maken wij een offerte inclusief deze kosten en zal de prijs per evenement dus verschillen.

 

Waarom een kroonluchter huren?

Een kroonluchter huren neemt de zorgen van installatie, onderhoud en reparatie uit handen. Daardoor is de prijs van een kroonluchter huren uiteindelijk vaak lager dan een kroonluchter kopen.

 

Hoe huur je kroonluchters in?

Dat doe je bij ons! Vraag via deze pagina een offerte aan en geef ons hierbij zoveel mogelijk informatie. Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om te helpen er iets moois van te maken.

 

Waarvoor kun je een kroonluchter huren? 

Een kroonluchter is de perfecte toevoeging aan elk evenement. Het creëert een magische sfeer op jouw bruiloft, evenement, optreden, fashion show, privé diner en business event. Voor ieder idee hebben wij kroonluchters die perfect passen in ieder design, de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Wat kunnen wij voor je betekenen? 

Bij Kroonluchterverhuur nemen wij alle zorgen uit handen. Vanaf het begin zijn wij betrokken en adviseren over het model en aantal kroonluchters en het design. Verder transporteren wij onze kroonluchters zelf naar de gebruikers-locatie en hebben wij professionals die de kroonluchters komen installeren. 

Date

november 4, 2014

Category

1mtr tot 2mtr hoog, Licht, Maria Theresa Kroonluchter

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>