DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Maria Theresa Type-MT30 Swarovski

Maria Theresa Type-MT30 Swarovski

Type-MT30 Ultra Luxe – Swarovski

Maria Theresa kroonluchters zijn zich door de jaren blijven ontwikkelen, ongehinderd door de economische crisis die na de Eerste Wereldoorlog volgde. De fabricage ging op volle capaciteit door. Vandaag de dag vormen de Maria Theresa Kroonluchters een harmonieuze combinatie van oude glasfabricage-technieken en moderne technologie.

Swarovski kristal is volkristal dat het hoogste percentage lood bevat (32%). Door dit hoge loodgehalte, in combinatie met speciale slijptechnieken ontstaat het prachtige kleurenspectrum. Hoe hoger het loodgehalte, des te hoger is de brekingsindex. Kristal met een hoge brekingsindex vertoont meer schittering en heeft een nog rijker kleurenspectrum. Swarovski staat voor ultra luxe: haute couture en juwelen.

Type-MT30 Swarovski is geschikt voor ultra luxe events en bruiloften waar het aan niets mag ontbreken. De exclusieve kroonluchter is speciaal voor transport stofvrij verpakt en voorzien van een ketting, safety en gekeurde harp-sluiting.

Wanneer u de keuze maakt om deze Swarovski kroonluchter te huren dan brengen wij de exclusieve kroonluchter rechtstreeks vanuit ons magazijn naar uw event-locatie. Deze kroonluchter komt met een gespecialiseerde medewerker die voor u de kroonluchter zal monteren en demonteren.

Specificaties
Kleur: Helder / Chrome
Hoogte: 1.00mtr
Diameter: 1.00mtr
Gewicht: 20kg
Lichtpunten: 30 x 25w
Transport: wereldwijde levering

Wilt u voor deze kroonluchter huren en een offerte ontvangen? WhatsApp BEL  E-Mail

Wij werken het liefst met profs en communiceren het liefst met beslissingsbevoegden

Een andere kroonluchter huren? Ga Terug naar Overzicht

Date

november 4, 2014

Category

1mtr tot 2mtr hoog, Licht, Maria Theresa Kroonluchter, Normaal, Swarovski, tot 1mtr hoog

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>