DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Zakkroonluchter Type-1B Swarovski

Zakkroonluchter Type-1B Swarovski

Type-1B Ultra Luxe – Swarovski

Empire, of zakkroonluchter, is oorspronkelijk een zuiver Franse stijl die in Parijs is ontstaan. De stijl bloeide na de Franse Revolutie alleen maar op. De zakkroonluchter is een kristallen silhouet, dat een gevoel van luxe, romantiek en klasse overbrengt.

Swarovski kristal is volkristal dat het hoogste percentage lood bevat (32%). Door dit hoge loodgehalte, in combinatie met speciale slijptechnieken ontstaat het prachtige kleurenspectrum. Hoe hoger het loodgehalte, des te hoger is de brekingsindex. Kristal met een hoge brekingsindex vertoont meer schittering en heeft een nog rijker kleurenspectrum. Swarovski staat voor ultra luxe: haute couture en juwelen.

Type-1B Swarovski is geschikt voor ultra luxe events en bruiloften waar het aan niets mag ontbreken. De exclusieve kroonluchter is speciaal voor transport stofvrij verpakt en voorzien van een ketting, safety en gekeurde harp-sluiting.

Wanneer u de keuze maakt om deze Swarovski kroonluchter te huren dan brengen wij de exclusieve kroonluchter rechtstreeks vanuit ons magazijn naar uw event-locatie. Deze kroonluchter komt met een gespecialiseerde medewerker die voor u de kroonluchter zal monteren en demonteren.

Specificaties
Kleur: Messing
Hoogte: 1.10mtr
Doorsnede: 0.60mtr
Gewicht: 10kg
Lichtpunten: 10 x 25w
Transport: wereldwijde bezorging

Wilt u voor deze kroonluchter huren en een offerte ontvangen? WhatsApp BEL  E-Mail

Wij werken het liefst met profs en communiceren het liefst met beslissingsbevoegden

Een andere kroonluchter huren? Ga Terug naar Overzicht

De allermooiste en meest exclusieve kroonluchter die er te huur is

Date

november 4, 2014

Category

1mtr tot 2mtr hoog, Licht, Normaal, Swarovski, Zakkroonluchter

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>