DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Zakkroonluchter Type-4

Zakkroonluchter Type-4

Een zakkroonluchter, eigenlijk Empire geheten is een stijl die ontstaan is in Versailles. Louis XIV en XV, oud-koningen van Frankrijk haalden bij de bouw van het paleis in Versailles de beste architecten en ambachtslieden uit Europa naar Parijs. Zij creëerden het unieke interieur van dit koninklijke onderkomen. De Versailles-stijl heeft invloeden uit Italië, Bohemen en Frankrijk zelf. Het was een kroonluchter met een verguld bronzen frame en behangen met schitterend kristal. Deze kroonluchters zorgden voor een bijzondere sfeer bij gala’s en feesten. De stijl ontwikkelde zich verder onder invloed van de verschillende koningen die Versailles als residentie gebruikten. Latere versies werden steeds mooier aangekleed. Hierbij zocht men naar een balans van verschillende afmetingen kristal.

Empire, of zakkroonluchter, is oorspronkelijk een zuiver Franse stijl die in Parijs is ontstaan. De stijl bloeide na de Franse Revolutie alleen maar op.
Empire is in de eerste plaats een interieurstijl voor de betere burgers. Napoleon liet de Franse kastelen en paleizen aankleden in deze ‘moderne’ stijl. Hieruit is de uiteindelijke zakkroonluchter ontstaan. Een model dat tegenwoordig nog steeds populair is. Zakkroonluchters hangen wereldwijd in uiteenlopende gebouwen. In Europa wordt een zakkroonluchter ook veel gebruikt als decoratie of verlichting van een event of bruiloft.
De zakkroonluchter is een kristallen silhouet, dat een gevoel van luxe, romantiek en klasse overbrengt. Om deze reden verhuren wij deze prachtige kroonluchters voor het gebruik tijdens een gala, diner, bedrijfsfeest, maar ook als verlichting en decoratie voor een modeshow, bruiloft of tv-uitzending.

Zakkroonluchter Type-4 huren is makkelijk en eenvoudig te monteren. Deze kroonluchter is speciaal voor transport verpakt en voorzien van een ketting, safety en gekeurde harp-sluiting. De kristalsoort in deze lamp is loodhoudend kristal. Loodhoudend kristal heeft als eigenschap dat het, mede door de slijptechniek en prisma’s, prachtig zal fonkelen. Zakkroonluchter Type-4 is geschikt voor montage in moderne en klassieke omgevingen.

Hieronder de technische specificaties van Type-4:

Specifications
Kleur: Messing
Hoogte: 1.80mtr
Diameter: 1.25mtr
Gewicht: 50kg
Lichtpunten: 27 x 25w
Transport: wereldwijde bezorging
Let op: 1 uniek exemplaar!

Wilt u voor deze kroonluchter huren en een offerte ontvangen? WhatsApp BEL  E-Mail

Wij werken het liefst met profs en communiceren het liefst met beslissingsbevoegden

Een andere kroonluchter huren? Ga Terug naar Overzicht

 

FAQ

Prijs disclaimer

Op onze website kunt u geen prijzen van onze kroonluchters vinden. Dit doen wij om verschillende redenen.
1) Wij vinden discretie van groot belang. De privacy van onze klanten staat voorop.
2) De huurprijs hangt af van vele factoren zoals transport, personeel, duur en locatie van het evenement en het aantal kroonluchters. Om verrassingen of onduidelijkheden te voorkomen maken wij een offerte inclusief deze kosten en zal de prijs per evenement dus verschillen.

 

Waarom een kroonluchter huren?

Een kroonluchter huren neemt de zorgen van installatie, onderhoud en reparatie uit handen. Daardoor is de prijs van een kroonluchter huren uiteindelijk vaak lager dan een kroonluchter kopen.

 

Hoe huur je kroonluchters in?

Dat doe je bij ons! Vraag via deze pagina een offerte aan en geef ons hierbij zoveel mogelijk informatie. Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om te helpen er iets moois van te maken.

 

Waarvoor kun je een kroonluchter huren? 

Een kroonluchter is de perfecte toevoeging aan elk evenement. Het creëert een magische sfeer op jouw bruiloft, evenement, optreden, fashion show, privé diner en business event. Voor ieder idee hebben wij kroonluchters die perfect passen in ieder design, de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Wat kunnen wij voor je betekenen? 

Bij Kroonluchterverhuur nemen wij alle zorgen uit handen. Vanaf het begin zijn wij betrokken en adviseren over het model en aantal kroonluchters en het design. Verder transporteren wij onze kroonluchters zelf naar de gebruikers-locatie en hebben wij professionals die de kroonluchters komen installeren. 

Date

november 4, 2014

Category

1mtr tot 2mtr hoog, Normaal, Zakkroonluchter

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>