DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

3-daagse bruiloft in Wenen vol met fonkelende kroonluchters

3-daagse bruiloft in Wenen vol met fonkelende kroonluchters

Voor een sprookjesachtige 3-daagse Indiase bruiloft in Wenen hebben wij het sfeerplaatje compleet gemaakt doormiddel van fonkelende, grote, kristallen kroonluchters.

Voor deze bruiloft hebben wij nauw samengewerkt met de Italiaanse ontwerpers en met de Oostenrijkse crew ter plaatse. Een team kroonluchterspecialisten is door ons meegestuurd om de kroonluchters met uiterste precisie te monteren in de geheime locatie.

In de entree weden de gasten verwelkomd door 3 sprankelende type-3 kroonluchters. Deze kroonluchters nemen je samen met de aankleding mee door de poort naar de sprookjesachtige bruiloft. In de hoofdzaal aangekomen werd je verwelkomt door 2 van onze type-6 kroonluchters; de grootste kristallen kroonluchters van Europa Naast deze kroonluchters hebben wij 6 exemplaren van onze type-3 kristallen kroonluchters ingehangen, dit in combinatie met de projectie van de 4 jaargetijden op de hele binnenmuur en de hangende bloemen, waadde je je in een sprookjesland.

Terwijl onze type-6 kristallen kroonluchters van 6mtr hoog en met een diameter van 4,4mtr en een gewicht van 500Kg schitterden boven de internationale gasten, gaf ten midden van al deze pracht Bruno Mars een optreden voor het pas getrouwde stel. Al deze elementen bij elkaar zorgden er voor dat Vogue het huwelijk opmerkte en dit online publiceerde. De bruiloft was zelf een tijd lang leading op Instagram.

Bekijk de foto hieronder.

Op deze foto rust copyright.

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>