DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

5 inspirerende designs met kristallen kroonluchters

5 inspirerende designs met kristallen kroonluchters

5 inspirerende designs waarbij kroonluchters niet mogen ontbreken

Tijdens het opzetten van een event begint een plan met locatie, licht, geluid en muziek. Vervolgens komt de inrichting. Stuk voor stuk belangrijke onderdelen om een event te doen slagen. Wij keken rond in de Europese Event-Markt en geven hieronder 5 inspirerende tips.

1. Fashionshow
In dit sfeerbeeld is er uitgegaan van een spraakmakende eyecatcher. 1 hele grote kroonluchter centraal boven de catwalk. Gedecoreerd met verse bloemen. In deze setting zorgt de kroonluchter niet alleen voor sfeerlicht maar zorgt het silhouet voor beleving.
Land: Italië.

2. Privéfeest
Tijdens dit privéfeest in een glazen tent ligt de focus op sfeerverlichting, bloemdecoratie en klasse. Door gebruikt te maken van verschillende modellen en afmetingen kroonluchters wordt een warme sfeer bereikt. Hier zie je dat 2 grote kristallen kroonluchters de barren accentueren en 1 centrale kroonluchter de sfeer bepaald. De vele kleine kroonluchters versterken de sfeer.
Land: Frankrijk

3. TV – Film – Commercial
Kristallen kroonluchters doen het erg goed op beeld. Kroonluchters versterken de gewenste sfeer. Overzicht-shots en close-shots geven een totaalbeleving aan een beeldproductie. Kroonluchters in diverse afmetingen en modellen worden door alle Europese beeldproducenten gebruikt in uiteenlopende formats.
Land: Nederland

4. Bedrijfsfeest
Welk thema je ook kiest, kroonluchters zorgen voor een warme sfeer tijdens een bedrijfsfeest. Een warme sfeer zorgt voor gezelligheid en een gevoel van welbehagen. Hang kroonluchter op boven dinertafels of centraal boven een dansvloer. Is het thema juist modern? Door kroonluchters toe te voegen aan dit sfeerbeeld ontstaat klasse.
Land: Nederland

5. Bruiloft
Bij een bruiloft staat romantiek en liefde centraal. Een kroonluchter is on-losmakend verbonden met sfeer. Een kroonluchter geeft klasse aan een bruiloft. Of dit nu in een kerk is, in een wijngaard of op het strand.
Land: Spanje

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>