DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

BLOG Kroonluchters huren – De nieuwe trend

BLOG Kroonluchters huren – De nieuwe trend

Kroonluchters huren voor bruiloft of event: de nieuwe trend

Je kent het vast wel: een prachtig gebouw waar grote kroonluchters de sfeer bepalen. Je merkt gelijk een gevoel van historie, romantiek, luxe of vertrouwen. Een kroonluchter zorgt nu eenmaal voor sfeer. Waar een kroonluchter van oudsher op een vast punt in een vaste omgeving hing is het nu mogelijk kroonluchters te huren voor een bruiloft, een event, gala of modeshow. Het bedrijf kroonluchterverhuur verhuurt prachtige kristallen kroonluchters in allerlei vormen en afmetingen.

EEN KRISTALLEN KROONLUCHTER IS EEN SFEERBEPALER

Steeds vaker kiezen light-designers, weddingplanners en event-organisatoren voor mooie kristallen kroonluchters. Een tijdje geleden koos Jean-Paul Gaultier voor een mix van kroonluchters voor een event van sir Elton John. Ook voormalig Russisch president Mika Gorbachev huurde voor zijn Raisa Gorbachev Foundation kristallampen bij kroonluchterverhuur. Marc Jacobs koos voor een private diner van Louis Vuitton voor kroonluchters van dit bedrijf. Hij liet er Louis Vuitton stof omheen bekleden en creëerden zo zijn eigen sfeer in Ritz Hotel Paris. Haute Couture merken als Cartier en Chanel huren met regelmaat kristallen luchters in bij kroonluchter verhuur. Dit kan zijn voor een commercial of voor een modeshow. Ook tijdens privé-feesten en destination weddings zie je steeds vaker kroonluchters in het sfeerbeeld. Hoe prachtig is een beach-weding met boven het bruidspaar een mooie kroonluchter? Een kroonluchter zorgt voor een onvergetelijke sfeer. Artiest en violist André Rieu toerde de hele wereld over met de kroonluchters van ons.

EEN KROONLUCHTER ZORGT VOOR EEN ONVERGETELIJKE SFEER

Kroonluchters tijdens een bruiloft of event is een trend geworden. Nadat vooraanstaande wereldburgers en top-designers de kroonluchters van chandelierrental.com inzette voor hun events komen kroonluchters steeds vaker voor in decorontwerpen. Een decoratietip dus voor iedere event-designer, wedding-designer en light-designer. Tijdens een V.I.P. gala of luxury event mogen kroonluchters al helemaal niet meer ontbreken.

KROONLUCHTERS TIJDENS EEN BRUILOFT OF EVENT IS EEN TREND GEWORDEN

Kroonluchterverhuur verhuurt bijna 30 verschillende kroonluchter-modellen. Alle modellen zijn per stuk of in (grote) aantallen te huur. De grootste kroonluchter die gehuurd kan worden is maar liefst 6mtr hoog en daarmee de grootste kroonluchter die in Europa gehuurd kan worden. Het bedrijf levert in heel Europa, met name in Frankrijk, Duitsland, Belgie, Spanje, Italië, Portugal, Nederland, Denemarken, Zwitserland en UK. Verdeeld over Europa zijn er 2 magazijnen in Nederland (hoofdmagazijn in Beuningen en uitgiftepunt in Leek) en 1 magazijn in Spanje.

WEDDINGPLANNERS, DESIGNERS EN STYLISTEN ZEGGEN:

Kroonluchters zijn van alle tijden en voegen altijd iets toe. Kroonluchters passen in ieder design. Ga er creatief mee om en speel ermee. Je zult succes boeken.

Be inspired!

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>