DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

bruiloft decoratie – een droombruiloft met kristallen kroonluchter

bruiloft decoratie – een droombruiloft met kristallen kroonluchter

Fonkelende bruiloft decoratie? Hangende decoratie is helemaal van deze tijd. Ga je het bruiloftsfeest in een tent houden? Hang dan een aantal kroonluchters op. Je zult de tent niet meer terug kennen. Mooie kristallen kroonluchters zorgen voor een prachtige sfeer. Maak ook gebruik van verse bloemen. Plaats deze in de zaal gecombineerd met onze staande kroonluchters. Het resultaat is onvergetelijk. Kristallampen en bloemen zorgen voor een warme romantische sfeer. Het geeft een gevoel van luxe en geluk. De kroonluchters zijn er in allerlei varianten, groot, klein, breed, smal, licht en zwaar. Bekijk het overzicht maar eens. Hieronder een fotoreportage van een bruiloftsfeest dat wij onlangs decoreerden met grote kristallen kroonluchters. Deze tent is verdeeld in 3 gedeelten. 1 gedeelte voor de receptie. 1 gedeelte voor het diner en een feest/dansgedeelte.

Voor deze bruiloft maakten wij gebruik van 8x zakkroonluchter Type-3. Deze lamp is 2.00mtr. hoog en heeft een diameter van 1.00mtr. Met een gewicht van 30kg is deze luchter perfect voor een gemiddelde tent. De kroonluchter is voorzien van 5500 fonkelende kristallen.
Centraal in de locatie hebben wij zakkroonluchter Type-4 gemonteerd. Van deze kroonluchter is maar 1 exemplaar in ons assortiment. De lamp is voorzien van prachtig geslepen kristal en grote kristallen ballen. De hoogte van de lamp is 1.80mtr en de diameter is 1.25mtr. Het gewicht van 50kg is toelaatbaar in de meeste tenten.
Bent u van plan een privéfeest te geven en bent u op zoek naar mooie decoratie? Wij kunnen u verder helpen en van het juiste advies voorzien. Neem contact op via 0246779322 of info@kroonluchterverhuur.nl.

Michel

Auteur van Kroonluchter verhuur en kroonluchter-specialist

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>