DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Decoratie NOC NSF Sportgala met veel kroonluchters

Decoratie NOC NSF Sportgala met veel kroonluchters

Decoratie NOC NSF Sportgala: Hèt gala voor de sportwereld vond 15 december plaats in RAI Amsterdam: Het NOS | NOC NSF Sportgala 2015. In samenwerking met Van der Maarel sfeermeesters zorgden wij ervoor dat de entree en lounge ruimte voorzien werden van 10 kristallen kroonluchters. Gekozen is voor onze zakkroonluchter type-1. Onze kroonluchter-specialisten zorgden voor een vakkundige en veilige montage.

Tijdens het jaarlijkse NOC NSF Sportgala zijn Dafne Schippers en Sjinkie Knegt in de Amsterdamse RAI gekozen door collega sporters tot sportvrouw en sportman van het jaar. Dafne in een prachtige creatie van Jan Taminiau straalde als altijd. Uiteraard gaf dit, zoals in het bijna normaal is, een hoop verbaasde gezichten want hoewel de opzet van de verkiezing meermaals is veranderd, blijkt de voorkeur voor olympische sporters uit de winnaars.

CARRIÈREPRIJS
Oud-wielrenner Joop Zoetemelk en tegenwoordig woonachtig in Frankrijk won de Fanny Blankers-Koen Carrièreprijs, de award bestemd voor de allergrootste Nederlandse sportlegendes. De prijs voor Paralympisch sporter van het Jaar ging vanavond naar rolstoeltennisster Jiske Griffioen. Griffioen was dit jaar bijzonder succesvol in de grand slams. Ze won de Australian Open en Roland Garros in het enkelspel. De titel Sportploeg van het Jaar ging naar het beachvolleybalduo Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst.

Fotograaf Edwin Janssen maakte een mooie rode loper fotoserie. Hieronder een sfeerimpressie:

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>