DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Huurtips

Huurtips
Tips voor het huren van een kroonluchter. Lees deze huurtips aandachtig door. Deze tips geven wij u op basis van onze ervaringen en voegen toe aan het huren van kroonluchters.

Budget tip
Neem de huurprijs van een kroonluchter mee in uw budget en niet als sluitstuk. Het is tenslotte zonde wanneer er hierdoor geen kroonluchter komt te hangen en de sfeer hierdoor niet optimaal is. Ga in uw eerste calculatie al uit van kroonluchters in uw productie.

Aantal Kroonluchters
Verdeel meerdere kroonluchters over een ruimte. Kroonluchters geven hierdoor de juiste sfeer. Door het spreiden van kroonluchters ontstaat er meer sfeer.

Huurperiode
U betaalt alleen de showdagen dat de kroonluchter daadwerkelijk nodig is. Wij zijn zeer flexibel met de bouwdagen en afbouwdagen. In de praktijk krijgt u de kroonluchter 3-5 dagen voor de huurprijs van 1 dag.

Rekenvoorbeeld:
Donderdag: bezorging & bouwdag (gratis)
Vrijdag: bouwdag (gratis)
Zaterdag: showdag = huurdag
Maandag: afbouw & afhaaldag (gratis)

Locatie tip
Wij zijn echte sfeer en licht mensen. De hele dag zijn wij bezig met het creëren van sfeer op locatie. Hierdoor weten wij als geen ander welke afmetingen het meest geschikt zijn voor uw opdracht. Laat ons meedenken in uw opdracht. Het kost niets en levert u de juiste sfeer op! Wilt u dat wij de locatie eerst bezoeken? Neem contact met ons op.

Montage en Demontage
Ons eigen technisch personeel is gespecialiseerd in het monteren en demonteren van kroonluchters. Van ons kunt u een veilig advies krijgen over takelpunten en goedgekeurde materialen die hiervoor noodzakelijk zijn. Kiest u voor montage en demontage dan komen er eigen medewerkers die de kroonluchters en veiligheidsvoorschriften volledig kennen.

Bezorging en Afhaal
Onze logistiek is erop ingericht om de gehuurde kroonluchters te bezorgen en af te halen op het tijdstip dat het u uitkomt. Op basis van het aantal kroonluchters bepalen wij het transportmiddel dat hiervoor geschikt is. Iedere chauffeur is technisch bekend met de kroonluchters en kan u ter plaatse van gratis advies voorzien. Vraag hier gerust naar. Uw gehuurde kroonluchters worden rechtstreeks -zonder tussenkomst van tussenadressen of depots- afgeleverd en afgehaald. Hierdoor garanderen wij dat iedere kroonluchter onbeschadigd en op tijd is.

Reserveringsperiode
Wacht niet te lang met reserveren. Door grote toeloop in bepaalde seizoenen kan het zijn dat de gewenste afmeting uit de offerte niet (meer) beschikbaar is. U mag altijd een vrijblijvende optie plaatsen op kroonluchters.

Zelf afhalen
Besluit u de gehuurde kroonluchters zelf af te halen? Een kroonluchter is verpakt in een transportkist en moet altijd rechtop en vrij van vocht vervoerd worden. Onze adviseurs kunnen u de afmetingen van de kist geven zodat u het juiste vervoermiddel kunt plannen.

Andere verlichting
Het kan soms efficiënter zijn om de volledige productie aan ons uit te besteden. Naast kroonluchters leveren wij dan ook trussen en lichtontwerp. Meer informatie over andere verlichting is te vinden op Showlight.nl.

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Kijk ook eens bij:
Overzicht van alle kroonluchters
Overzicht van alle zakkroonluchters
Offerte aanvragen

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>