DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Kroonluchter-frames

Kroonluchter-frames

Frames

Technische details:
Kleur: antraciet mat
Hoogte: 3.00mtr
Breedte: 0.96mtr

Kroonluchters in frames. Een totaal-oplossing voor omgevingen waar geen mogelijkheid is om kroonluchters te monteren. Zijn er geen ophangpunten of de ruimte is juist te laag om een kroonluchter te monteren? U wilt toch een sfeervolle aankleding van een omgeving? Met onze kristallen kroonluchters in kroonluchter-frames creëert u een onvergetelijke sfeer.

Binnen:
De kroonluchters kunnen geplaatst worden langs een rode loper of midden tussen dinertafels. Een decoratie-idee is ook om de kroonluchters langs wanden te plaatsen om zo een evenementenlocatie een luxe look & feel te geven. De frames zijn ook geschikt om op een podium te plaatsen of naast een bar.

Buiten:
De frames met hierin de kroonluchter kunnen tijdens droog weer gebruikt worden voor bijvoorbeeld een tuinfeest of buiten-evenement.

Personalisatie
De zijkanten van het kroonluchter-frame kunnen worden voorzien van boarding. Ieder kroonluchterframe is daardoor te voorzien van een logo. Bijvoorbeeld een bedrijfslogo, een logo van een TV-programma of de initialen van een bruidspaar.

Kleuren
Standaard zijn de frames uitgevoerd in het antraciet. Hierdoor vallen de frames in een donkere ruimte niet op en lijkt de kroonluchter vrij in de ruimte te hangen. Dit geeft een unieke belevenis. Natuurlijk kunnen de frames ook in andere kleuren worden uitgevoerd om ze juist te laten accentueren. Het is ook mogelijk om de kroonluchters in het frame van onderuit aan te lichten zodat de kroonluchter een kleur krijgt en het kristal extra gaat fonkelen.

Wilt u voor deze kroonluchter huren en een offerte ontvangen? WhatsApp BEL  E-Mail

Wij werken het liefst met profs en communiceren het liefst met beslissingsbevoegden

Een andere kroonluchter huren? Ga Terug naar Overzicht

Date

april 18, 2016

Category

Maria Theresa Kroonluchter, Zakkroonluchter

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>