DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Zakkroonluchter Type-1A

Zakkroonluchter Type-1A

Een zakkroonluchter, eigenlijk Empire geheten is een stijl die ontstaan is in Versailles. Louis XIV en XV, oud-koningen van Frankrijk haalden bij de bouw van het paleis in Versailles de beste architecten en ambachtslieden uit Europa naar Parijs. Zij creëerden het unieke interieur van dit koninklijke onderkomen. De Versailles-stijl heeft invloeden uit Italië, Bohemen en Frankrijk zelf. Het was een kroonluchter met een verguld bronzen frame en behangen met schitterend kristal. Deze kroonluchters zorgden voor een bijzondere sfeer bij gala’s en feesten. De stijl ontwikkelde zich verder onder invloed van de verschillende koningen die Versailles als residentie gebruikten. Latere versies werden steeds mooier aangekleed. Hierbij zocht men naar een balans van verschillende afmetingen kristal.

Empire, of zakkroonluchter, is oorspronkelijk een zuiver Franse stijl die in Parijs is ontstaan. De stijl bloeide na de Franse Revolutie alleen maar op.
Empire is in de eerste plaats een interieurstijl voor de betere burgers. Napoleon liet de Franse kastelen en paleizen aankleden in deze ‘moderne’ stijl. Hieruit is de uiteindelijke zakkroonluchter ontstaan. Een model dat tegenwoordig nog steeds populair is. Zakkroonluchters hangen wereldwijd in uiteenlopende gebouwen. In Europa wordt een zakkroonluchter ook veel gebruikt als decoratie of verlichting van een event of bruiloft.
De zakkroonluchter is een kristallen silhouet, dat een gevoel van luxe, romantiek en klasse overbrengt. Om deze reden verhuren wij deze prachtige kroonluchters voor het gebruik tijdens een gala, diner, bedrijfsfeest, maar ook als verlichting en decoratie voor een modeshow, bruiloft of tv-uitzending.

Zakkroonluchter Type-1A huren is makkelijk en eenvoudig te monteren. Deze kroonluchter is speciaal voor transport verpakt en voorzien van een ketting, safety en gekeurde harp-sluiting. De kristalsoort in deze lamp is loodhoudend kristal. Loodhoudend kristal heeft als eigenschap dat het, mede door de slijptechniek en prisma’s, prachtig zal fonkelen. Zakkroonluchter Type-1A is geschikt voor montage in moderne en klassieke omgevingen.

Hieronder de technische specificaties van Type-1A:

Specificaties
Kleur: Oud zilver
Hoogte: 1.10mtr
Doorsnede: 0.70mtr
Gewicht: 10kg
Lichtpunten: 10 x 25w
Transport: wereldwijde bezorging
Creëer sprookjesachtige sferen en combineer met onze Kroonluchterbomen
Ook te combineren met onze LED-armaturen


Een offerte voor deze kroonluchter ontvangen? Dan ontvangen wij graag:
– bedrijfsgegevens
– huurdatum of data
– het aantal kroonluchters

– datum bezorging
– datum ophalen
– adres van de locatie
Offerte aanvragen
Wij werken het liefst met profs en communiceren het liefst met beslissingsbevoegden.

Twijfel je aan de benodigde afmeting kroonluchter of weet je niet goed hoeveel kroonluchters er nodig zijn?
Stel je vraag aan een specialist

Heb je een dringende vraag die niet kan wachten?
Stuur nu een WhatsApp bericht

KroonluchterVerhuur is het grootste kroonluchterverhuur-bedrijf. Onze kroonluchters transporteren wij direct van magazijn naar de productielocatie. Onze kroonluchter-specialisten zorgen voor een veilige montage en demontage. Wil je zien wat wij precies doen? Volg ons dan op Pinterest en Instagram.


link naar Pinterest profiel van Kroonluchter verhuur          link naar het Instagram profiel van kroonluchter verhuur

Date

november 4, 2014

Category

1mtr tot 2mtr hoog, Licht, Zakkroonluchter

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>