DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Maria Theresa Type-MT108

Maria Theresa Type-MT108

De paleizen van Louis XV, koning van Frankrijk, Maria Theresa, keizerin van Oostenrijk en Elisabeth Petrovna, tsarina van Rusland zijn slechts enkele voorbeelden van ruimtes die door gebruik van Maria Theresa lusters van een majesteitelijke uitstraling werden voorzien. De luster was een natuurlijke toepassing van kristal en tegen het midden van de 18e eeuw veroverde de fabrikant van deze vorm van kristallen kroonluchters Europa. Als symbolen van artistieke waardering, goede smaak, rijkdom en adellijkheid hadden ze dezelfde prestigieuze uitstraling als edelstenen. De ateliers die deze lusters maakten kregen bestellingen voor paleizen, salons en andere luxe interieurs in de gehele wereld.

Waar de Maria Theresa luster ook werd opgehangen, het vormde een geïntegreerd decoratief onderdeel van de architectonische vormgeving en was daardoor meer dan alleen een aparte manier om een kamer te verlichten. De kroonluchter kon gemakkelijk aan elke architectuurstijl worden aangepast. Een groot aantal van ‘s werelds meest gedistingeerde gebouwen en interieurs zouden zonder hun lusters simpelweg niet dezelfde weelde uitstralen.

Maria Theresa kroonluchters zijn zich verder blijven ontwikkelen, ongehinderd door de economische crisis die na de Eerste Wereldoorlog volgde. De fabricage ging op volle capaciteit door. Vandaag de dag vormen de Maria Theresa lampen een harmonieuze combinatie van oude glasfabricage-technieken en moderne technologie. Maria Theresa Type-MT-108 huren is eenvoudig. Dit type kroonluchter leent zich voor decoratie of verlichting van een tent, gala, diner, bruiloft of modeshow. De grote kroonluchter is voorzien van een steel en gekeurde harp-sluiting. De kristalsoort in deze lamp is standaard kristal. Dit kristal heeft als eigenschap dat het wat minder fonkelt dan het kristal in een zakkroonluchter. Echter zorgen de grote kristallen voor een sfeervolle beleving.

Hieronder de technische specificaties van Type-MT-108:

Specificaties
Kleur: Helder / Chrome
Hoogte: 3.00mtr
Diameter: 2.20mtr
Gewicht: 250kg
Lichtpunten: 108 x 15w
Transport: wereldwijde levering

Wilt u voor deze kroonluchter huren en een offerte ontvangen? WhatsApp BEL  E-Mail

Wij werken het liefst met profs en communiceren het liefst met beslissingsbevoegden

Een andere kroonluchter huren? Ga Terug naar Overzicht

Date

november 4, 2014

Category

2mtr tot 7mtr, Maria Theresa Kroonluchter, Zwaar

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>