DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Wijndomein Doddendael

Trouwen in een wijndomein onder fonkelende kroonluchters?

Trouwen of dineren in een unieke locatie. Midden tussen de druiven en op een plek waar je de vogeltjes hoort fluiten. In het wijndomein Doddendael is er door ons een vaste installatie gemaakt om kroonluchters te kunnen gebruiken.

Het wijndomein Doddendael is een unieke trouwlocatie. De locatie biedt allerlei mogelijkheden voor de ceremonie, receptie, diner en het feest.

Midden in het wijndomein hebben wij  samen een vaste constructie gemaakt waardoor onze kroonluchter bogen gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een diner tussen de druiven.

Wat zijn nu precies de mogelijkheden?
In het domein hebben wij samen met de domeinbeheerder vaste aansluitpunten gemaakt voor de paal waaraan de bogen met kroonluchters komen te hangen. Deze aansluitpunten zijn in cement verankert. In totaal zijn er 4 aansluitpunten. Deze zijn zo afgestemd dat de kroonluchters precies boven de dinertafel komen te hangen. Hierbij kan gekozen worden voor een fonkelende zakkroonluchter of een mooie Weens/Italiaanse stijl kroonluchter. Aan de individuele paal kunnen 1, 2 of 3 armen gestoken worden met hieraan kroonluchters. De constructie wordt door onze specialisten geplaatst en weer afgebouwd. U heeft nergens omkijken naar. Uw contactpersoon bij het slot of domein zal het coördineren.
Het dineren onder mooie kroonluchters is ontstaan in mediterrane oorden en door ons verder ontwikkeld naar een veilige mogelijkheid om kroonluchters te gebruiken op plekken waar geen ophangpunt aanwezig is.

Ben je geïnspireerd geraakt door de unieke locatie en de sfeer in het Wijndomein? Wil je meer informatie ontvangen over het dineren in Toscaanse sferen in Wijndomein Doddendael onder fonkelende kroonluchters?

Hieronder de contactgegevens van Wijndomein Doddendael
Binnenweg 2
6644 KD Ewijk
Ik wil Doddendael bellen
Ik wil Doddendael een E-Mail sturen

Wil je specifieke informatie over kroonluchters huren voor een bruiloft in Slot Doddendael of Wijndomein Doddendael? Dan kun je ook bij ons terecht. Neem contact op.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>