DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Decor The Voice of Holland met grote Kroonluchters

Decor The Voice of Holland met grote Kroonluchters

Decor The Voice of Holland met Kroonluchters. Op 5 december zag u 3 van onze Type-3 kroonluchters in de Live show van The Voice of Holland. Zakkroonluchter Type-3 is een ècht kristallen kroonluchter van 2.00mtr hoog. Met een nettogewicht van 30kg is deze schitterende kristallamp geschikt voor bijna ieder type- evenement. Al jaren maakt Talpa gebruik van onze kwalitatieve producten voor in internationale formats. In de 4e liveshow van The Voice of Holland decoreerden de luxe zakkroonluchters het decor.

The voice of Holland is dé talentenjacht die vanaf 29 augustus iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is op RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten.

Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Ilse DeLange, Trijntje Oosterhuis, Ali B en Marco Borsato. Talenten doen geen saaie auditie vanuit een lege ruimte, maar staan gelijk met een liveband op een écht podium. De coaches selecteren hoogstpersoonlijk de talenten die zij willen coachen en begeleiden op de weg naar een succesvolle zangcarrière. Op vrijdag 19 december 2014 is de finale.

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>