DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Decoratie Studio 100 Winterfestival Ziggo Dome met kroonluchters

Decoratie Studio 100 Winterfestival Ziggo Dome met kroonluchters

Decoratie Studio 100. Kroonluchters in decor Studio 100: Dit jaar viert Studio 100 haar 20-jarig bestaan! Om dat te vieren, komen alle figuren van Studio 100 op 26 november 2016 samen voor een groots en spetterend familiefeest in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 3 en 4 december staat het familiefeest in het Antwerps Sportpaleis.
In het decor van de show zijn 2 grote kroonluchters te zien. Speciaal voor deze jubileumshow huurde Studio 100 een van de meest exclusieve zaklusters uit ons assortiment, Type-3.
Tijdens het Studio 100 Winterfestival optredens van o.a. superheldin Mega Mindy, Plop, Piet Piraat, het clowntje Bumba en de muzikale schoolvrienden Ghost Rockers.
Uiteraard is een Studio 100 feest niets zonder de aanwezigheid van Samson & Gert en ook de vijf prinsessen van de bekende tv-serie Prinsessia feesten mee. En…. Natuurlijk zijn ook Hanne, Marthe en Klaasje van K3 van de partij om tijdens het grootste familiefeest van 2016 alle kindergezichtjes weer te laten stralen!
Studio 100 nv is een Belgisch bedrijf in de entertainmentsector. Het bedrijfsmodel bestaat uit een 360° aanpak, waarmee men de consument via allerlei kanalen wil bereiken. Zo produceert het bedrijf niet enkel televisieprogramma’s, maar ook muziek, films, merchandise en beschikken ze over een aantal themaparken in binnen- en buitenland. Studio 100 staat onder leiding van Hans Bourlon & Gert Verhulst. Op zoek naar opvallende decoratie van een festival of podium-productie? Neem contact met ons op.

Michel

Auteur van Kroonluchter verhuur en kroonluchter-specialist

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>