DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Exclusieve bruiloft Blenheim Palace (UK) vol met fonkelende kroonluchters

Exclusieve bruiloft Blenheim Palace (UK) vol met fonkelende kroonluchters

Voor een bruiloft hebben wij 16 prachtige kristallen Maria Theresa kroonluchters bij een van de mooiste oude paleizen van Engeland geleverd: namelijk Blenheim Palace. Deze uiterst exclusieve bruiloft had als thema 1 miljoen rozen. Over deze miljoen rozen was geen twijfel mogelijk, want verdeeld over de huwelijkslocatie hingen, stonden en lagen er prachtige wit en licht roze rozen. Er was voor deze gelegenheid gekozen voor een White wedding dat betekende dat er naast de miljoen witte rozen en kaarsen ook movingheads in het wit waren uitgevoerd. Voor deze exclusieve bruiloft monteerden onze kroonluchterspecialisten 16 exemplaren van onze 1mtr hoge Maria Theresa kroonluchter; MT-30.

Op de marmeren dasvloer danste het gelukkige koppel samen hun eerste dans, omringt door 1 miljoen witte rozen en de 16 fonkelende kristallen Maria Theresa kroonluchters welke sfeervol weerkaatsten en de bruiloft deden stijgen in klasse. Dat deze bruiloft klasse had bleek ook uit de gastenlijst met genodigden van over de hele wereld.

Neem nou deze gastenlijst, de 1 miljoen witte rozen en natuurlijk onze 16 kristallen Maria Theresa kroonluchters, zet hierbij een zingende Robin Thicke en omhul het geheel in een grote witte tent met een glas helder doorzichtig dak, een marmeren vloer en je hebt de perfecte ambiance voor een onvergetelijke bruiloft! Dit is wat Daily Mail schreef.

Bekijk hieronder de foto’s.
Op deze foto’s rust copyright

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>