DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium

5 inspirerende ideeën voor kroonluchters tijdens bruiloft

5 inspirerende ideeën voor kroonluchters tijdens bruiloft

Bourgogne 2

5 inspirerende ideeën voor kroonluchters tijdens bruiloft

Verlichting zorgt voor sfeer tijdens een bruiloft. Tijdens een bruiloft, klassiek of modern, horen kroonluchters. Kroonluchters geven romantiek en sfeer. Hieronder 5 inspirerende voorbeelden hoe je een bruiloft inricht met kroonluchters.

Een bruiloft in een tent:
Een bruiloft in een tent is een van de meest voorkomende locaties. Een tent is standaard kaal en meestal wit. Hang in het spant enkele kristallen kroonluchters. Dit maakt een enorm verschil. Wat ook kan is om aan de spanten links en rechts ook kroonluchters te hangen. In de tent kun je her en der staande kroonluchters neerzetten. Huur je een ander soort tent dan kunnen kleine kroonluchters aan een gespannen draad gehangen worden.

Kroonluchterverhuur Kroonluchter Bruiloft 1 300x200

Een traditionele bruiloft:
Geloofsovertuiging of niet, kroonluchters passen in iedere traditie. Of dit nu een Indiase bruiloft is, een Islamitische bruiloft of een Hindoestaanse bruiloft. Ook in het decor van een Nigeriaanse bruiloft mogen kroonluchters niet ontbreken.

Vienna 7 300x203

Een bruiloft in een zaal:
Een zaal is vaak kaal en voorzien van standaard (feest)verlichting. Door verdeeld over de locatie kroonluchters op te hangen ontstaat een totaal andere sfeer. Het geeft de zaal gelijk een ander aanzicht.

Calvin Klein Party 1 300x225

Een bruiloft aan het strand:
Tijdens een bruiloft op het strand geven kroonluchters net dat stukje extra. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kroonluchter boven het bruidspaar tijdens de huwelijksinzegening. Door kroonluchters boven de (diner)tafels te hangen ontstaat een prachtig effect.

Wedding Monopoli 14 300x295

Een bruiloft in de openlucht:
Voor een openlucht-bruiloft zijn er verschillende manieren om sfeer te creëren. Gebruik kroonluchter-bomen en verdeel deze over de ruimte. Het geeft gelijk sfeerverlichting als de avond valt.

Boom Dubbel 300x240 1

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium
Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo, kun je vinden wat je zoekt? Misschien kan ik je ergens mee helpen?