DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Vooruit kijken en plannen

Vooruit kijken en plannen

Ga plannen! Plan je Event of Wedding op tijd.
De hele wereld is getroffen door de Corona pandemie. Inmiddels zijn er voldoende veiligheidsmiddelen om een wedding of event te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld iedereen een snel-test afnemen. Nu het vaccineren is begonnen kunnen we vooruitkijken kijken naar het plannen van events en weddings.
Wacht niet te lang met het plannen van een datum. Het risico is dadelijk dat er massaal zal worden getrouwd of een event zal worden georganiseerd.
Omdat onze kroonluchters voor een belangrijk deel uit maken van het design willen we in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken worden in de planning.
Kijk dus vast vooruit. Plan een datum. Vraag je offerte op zodat beschikbaarheid is gegarandeerd. Wij plaatsen namelijk automatisch een optie op kroonluchters, transport en technici. Vier het groots en geniet van het leven. Verplaatsen kan altijd nog.

Online Events stijl en klasse geven?
Ook hiervoor geldt dat het tijdig plannen van belang is. Veel events spelen zich nu online af. Er zijn van allerlei inrichtingen denkbaar. Modern, klassiek, robuust of zakelijk. In al deze stijlen past een mooie kristallen kroonluchter. Kroonluchters zien er op beeld prachtig uit. Het zijn echte sfeermakers. Kijk maar eens naar de voorbeelden.

In de tussentijd: blijf gezond.

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>