DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Kroonluchters brengen tijdloze elegantie

Kroonluchters brengen tijdloze elegantie

kroonluchters brengen tijdloze elegantie

We navigeren langzaam naar het einde van het jaar. We zijn onderweg naar de eindejaarsfeesten, kerstborrels en andere afsluitende meetings.
Het is ook de tijd dat we warmte en elegantie willen creëren in een styling. Mooie fonkelende kroonluchters brengen warmte en elegantie. Je kunt ervoor kiezen om een kroonluchter subtiel te laten verschijnen in een styling of om juist veel kroonluchters te verdelen over de ruimte.
1 ding staat vast: kroonluchters zijn onlosmakend verbonden met kerst en oud & nieuw. Verras je medewerkers met een elegantie styling. Huur kroonluchters voor het kerstdiner, eindejaarsborrel of het nieuwjaarsfeest. Met kroonluchters tover je een ruimte om en creëer je een gemoedelijke sfeer. In onze kroonluchters maken wij gebruik van ouderwetse gloeilampen. Door de kroonluchters aan te sluiten op een dimmer ontstaat een mooie warme sfeer.

Een aantal ideeën om kroonluchters te huren:
– tijdens het jaarlijkse kerstdiner
– het eindejaarsfeest
– de kerstborrel
– de nieuwjaarsborrel

Bekijk onze collectie kroonluchters eens. Deze modellen verhuren wij allemaal.  Van de meeste modellen zijn er meerdere exemplaren in voorraad. Onze kroonluchter-specialisten komen de kroonluchters brengen en monteren. Na het feest halen we de kroonluchters weer veilig naar beneden en nemen ze mee terug.
Kun je moeilijk kiezen? Neem contact met ons op en we helpen je kiezen. Hieronder een aantal inspirerende foto’s.

 

Michel

Auteur van Kroonluchter verhuur en kroonluchter-specialist

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>