DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Luxe bruiloft Parc Broekhuizen

Luxe bruiloft Parc Broekhuizen

ultra luxe bruiloft

Een tijdje geleden mochten wij onderdeel uitmaken van deze luxe bruiloft op het landgoed van Parc Broekhuizen in Leersum.
Dit was een bruiloft waarvoor alle registers waren opengetrokken. De locatie en de prachtige styling die correspondeerde met de natuur was iets waar wij uren naar hadden kunnen kijken. Gelukkig mochten wij zelf het laatste stukje magie toevoegen. Door de toevoeging van luxe kroonluchters steeg deze bruiloft in klasse en ontstond er een magische sfeer, vooral in de avonduurtjes toen onze kroonluchters deze locatie prachtig hebben verlicht!

ultra luxe bruiloft

Foto: House of Luce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kroonluchters huren voor huwelijksfeest

Foto: House of Luce

In het prachtige landschap van Parc Broekhuizen stond deze PBI Orangerie. Een indrukwekkende glazen constructie omgetoverd tot het prachtige toneel voor een bruiloft. In totaal hingen wij hier 18 fonkelende kroonluchters op. Deze zijn verspreid door de grote glazen ruimte en de hal waar mensen binnen komen. De 18 kroonluchters zorgen hier voor stijl, klasse en een sfeervolle styling, met een prachtig licht dat zorgt voor de magische sfeer die bij een bruiloft hoort.

ultra luxe bruiloft

Foto: House of Luce

Bij dit type opdrachten wil je leveranciers die kunnen voldoen aan het hoge eisenpakket. Voor kroonluchterverhuur is dat geen probleem. Wij hebben 20 jaar ervaring en zijn bereid verder te gaan om jouw droom waar te maken. Bij ons vind je niet alleen prachtige kroonluchters, maar ook professioneel advies, gecertificeerde installateurs en flexibiliteit. Wat jouw kroonluchter droom ook is, wij kunnen het waarmaken!

Michel

Auteur van Kroonluchter verhuur en kroonluchter-specialist

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>