DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Zestien Grote Kristallen Kroonluchters voor Max Proms 2014

Zestien Grote Kristallen Kroonluchters voor Max Proms 2014

16 Grote Kristallen Kroonluchters voor Max Proms 2014
Luxe Kristallen kroonluchters sieren het decor van Omroep Max Proms 2014 in Jaarbeurs Utrecht. In totaal leverde kroonluchterverhuur 14 grote kroonluchters Type-3 voor in het decor. In de zaal hingen 2 kleinere kroonluchters Type-1B.

Na het grote succes van het 10 jarig jubileum organiseerde MAX dit jaar alweer de elfde editie van de MAX Proms. Op zaterdag 13 en zondag 14 december was het in de Jaarbeurs weer één groot swingend feest met grote internationale acts op het podium.

Dit jaar kon u op de MAX Proms meeswingen met o.a. Chico & the Gypsies, bekend van hun grote hit “Bamboleo” en THE SHOW-Tribute to ABBA. Deze laatste band liet u genieten van de grootste hits van één van de meest succesvolle popgroepen uit de muziekgeschiedenis.
Jan Keizer en Anny Schilder zijn de Nederlandse artiesten die op het podium stonden dit jaar. Zij namen u mee naar vervlogen tijden toen zij nog als BZN op de buhne stonden.

Daarnaast ontbrak The New London Chorale niet, al vele jaren deint het publiek op de MAX Proms mee op hun hits. Alle artiesten werden tijdens de prachtige kerst- en nieuwjaarsnummers begeleid door het Metropole Orkest enInspirational Community Gospel Choir.

Max Proms is te zien op Kerstavond en Oud op Nieuw. Kroonluchterverhuur werkte in opdracht van Omroep Max.

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>