DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Kerstfeest organiseren? Kroonluchters huren!

Kerstfeest organiseren? Kroonluchters huren!

Een kerstfeest organiseren voor uw afdeling of het hele bedrijf? Wilt u samen met alle personeelsleden een mooie afsluiting van het jaar vieren? Kroonluchters zorgen voor een warme sfeer en geven het ultieme kerstgevoel aan uw bezoekers. Gaat u een kerstfeest organiseren buiten uw bedrijf of doet u dit juist op de werkvloer? Binnen het uitgebreide assortiment kristallen luchters treft u altijd een mooie blikvanger aan om uw jaarfeest te decoreren. Kroonluchters huren is eenvoudig en zorgt voor een “wow-effect” bij uw gasten of collega’s.

Veel mensen kijken uit naar het eind van het jaar. De laatste werkdag van het jaar staat bij de meeste bedrijven in het teken van een gezellig samenzijn en een toast op het afgelopen jaar. Nu de economie daadwerkelijk gaat stijgen (bron: CBS) veranderd ook het gevoel bij bedrijven. Na jaren van bezuinigingen is het in 2014 tijd om weer uit te pakken en personeel te belonen voor hun inzet.

Een van de belangrijkste zaken voor een geslaagd kerstfeest of een succesvolle kerstborrel is de aankleding. De tijd van een prikkabel met gekleurde gloeilampen is voorbij. Tegenwoordig kunt u eenvoudig en snel sfeervolle kristallen kroonluchters huren in allerlei afmetingen. In het assortiment vindt u zelfs staande kroonluchters. Wilt u een kerstdiner organiseren dan leveren wij prachtige zilveren kandelaars. Wilt u de ruimte nog sfeervoller maken door deze aan te lichten dan kunnen wij u diverse mogelijkheden aanbieden. Neem eens contact op via 024-6779322 of info@kroonluchterverhuur.nl.

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>