DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Kroonluchter Superkids RTL4

Kroonluchter Superkids RTL4

Een prachtige grote kristallen kroonluchter siert het TV programma Superkids van Talpa. Superkids is opgenomen in studio 24 en wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Wendy van Dijk. In het decor een grote zakkroonluchter Type-3. Deze ècht kristallen kroonluchter zorgt voor een prachtig sfeerplaatje op TV. Natuurlijk kunt u deze 2 meter hoge kroonluchter ook huren voor een evenement, bruiloft of ieder ander feest.

Programma-informatie:
Superkids is een nieuwe talentenjacht van RTL 4, waarin kinderen van 6 tot 14 jaar hun sport-, muziek- en danskunsten kunnen laten zien. De show wordt geproduceerd door Talpa en baas John de Mol haalt voor de beoordeling van de kids een oud Talpa-idee uit de mottenballen: een publieksjury van 100 man.
The Winner Is
Die 100-koppige publieksjury herkennen we uit The Winner Is, de geflopte Talpa-talentenjacht van SBS 6. Een verschil is dat in de SBS 6-show naast die publieksjury alleen Jeroen van der Boom de deelnemers beoordeelde, terwijl in Superkids ook een vierkoppige vakjury zit. Wie daarin plaatsnemen, is nog niet bekend.
Wendy van Dijk
Voor het presentatieduo hoefden RTL en Talpa niet ver te zoeken: Superkids zal aan elkaar gepraat worden door Wendy van Dijk (de vrouw van RTL4-baas Erland Galjaard) en Johnny de Mol (de zoon van Talpa-baas John de Mol).

Michel

Auteur van Kroonluchter verhuur en kroonluchter-specialist

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>