DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Pers

Wij kunnen het ons voorstellen dat u geïnspireerd bent geraakt door onze producten, opdrachten en opdrachtgevers, en hierover wilt schrijven en publiceren. Wij maken ook mee dat journalisten ons benaderen om informatie te krijgen over een bepaald huwelijk of event waarbij wij leverancier van kroonluchters zijn. Niet altijd met een positieve reden. Om deze reden publiceren wij hier onze policy aangaande communicatie met de pers.

Privacy aangaande pers:
Onze policy is dat wij een persbericht uitgeven op het moment dat hier reden toe is. Naar aanleiding hiervan staat het u vrij ons vragen te stellen. Omdat wij veelal werken voor beroemde wereldburgers en bekende personen, is ons statement dat wij geen enkele informatie verstrekken over opdrachten en opdrachtgevers. Indien beschikbaar publiceren wij foto’s van een event waarbij onze kroonluchters gebruikt zijn, zonder bekend te maken wie de opdrachtgever is (geweest), mits de opdrachtgever er prijs op stelt om genoemd te worden.

Foto’s zoals getoond op onze website(s) en social media zijn een fractie van ons portfolio. Het gebruik van foto’s en teksten is altijd eerst in overleg met ons, zoals opgeschreven in onze disclaimer. Naast onze privacy rondom onze opdrachtgevers gaan wij met de meeste opdrachtgevers een non-disclosure agreement (NDA) aan (geheimhoudingsovereenkomst).

Wilt u gewoon een leuk artikel schrijven over onze producten neem dan contact op of bel naar 0246779322

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>