DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Kroonluchters voor Video – Visuele producties

Kroonluchters voor Video – Visuele producties

Kroonluchters voor Video
Visuele producties met sfeer

Visuele producties zijn belangrijker dan ooit. De Corona crisis zorgt ervoor dat video-content belangrijker is dan ooit. Vergaderingen vinden plaats via online meetings. De anderhalve meter economie is de tijdelijke of nieuwe toekomst. Binnen deze afstandseconomie zijn bepaalde events lastiger om te laten plaatsvinden. Er worden nu keuzes gemaakt om via beeldproducties met elkaar te communiceren. Denk hierbij aan online presentaties, entertainment en marketing. Hierom is het decoreren en verlichten van een omgeving belangrijker dan ooit. De sfeer van het beeldplaatje is bepalend.

Kroonluchters voor video. Een gala?
Wij kunnen ons voorstellen dat een bepaald gala niet kan plaatsvinden door de overheidsmaatregelen. Een alternatief is om het gala online te laten plaatsvinden. De cateraar brengt bij gasten een diner thuis en via een online stream kan er geboden worden tijdens een veiling. Daar hoort vanzelfsprekend een kroonluchter bij. Een kleine kroonluchter achter de veilingmeester of juist een grote voor het camerashot. Het totaalbeeld is alles bepalend voor het slagen van een dergelijk event.

Suggesties
Hierbij valt ook te denken aan andere soort visuele producties zoals een online concert van een artiest of een romantische productie waarin een verhaal verteld word. Een huiskamerconcert of een hart onder de riem boodschap van een CEO aan het personeel. De aankleding van de set is dan belangrijk voor het overbrengen van de juiste sfeer en boodschap. Een andere suggestie kan zijn om tijdens een TV uitzending kroonluchters te gebruiken. Kroonluchters zorgen voor een gevoel van romantiek en huiselijkheid. Kroonluchters passen in ieder soort decor.

Welke kroonluchter voor een Video?
Ons assortiment bestaat uit van allerlei modellen kroonluchters. Voor iedere beeldproductie is er een geschikte kroonluchter. Hierin denken wij mee. Wij zijn normaal bereikbaar, onze medewerkers zijn allemaal gezond en wij werken met inachtneming van de adviezen van het RIVM. Kroonluchters worden door ons bezorgd en gemonteerd. Samen met de beeldproducent kijken we naar het beste resultaat op de camera.

VISUELE PRODUCTIES ZIJN NU BELANGRIJKER DAN OOIT. ZORG VOOR SFEER

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>