DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Bedrijf

Markt
KroonluchterVerhuur.nl is onderdeel van Showlight B.V. Het bedrijf bestaat sinds 1996 en is gevestigd in Winssen. De voorraad telt ruim 500 kroonluchters in allerlei afmetingen. Kroonluchters worden verhuurd in meer dan 10 Europese landen zoals Belgie, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Malta en Engeland. In Spanje is een bemande 2e vestiging om de Spaanse en Portugese markt te kunnen bedienen. Ook buiten Europa zijn wij een belangrijke speler op de verhuurmarkt. KroonluchterVerhuur bezit de Grootste Kroonluchter van Europa (2 stuks) en heeft de grootste voorraad kroonluchters.

De Kroonluchters
Alle kroonluchters (behalve Outdoor kroonluchter) zijn voorzien van hoogwaardig loodkristal en worden in eigen beheer geassembleerd. Iedere kroonluchter is NEN3140 gekeurd, heeft een valbeveiliging, gekeurde harpsluiting en shuko-aansluiting. Een zakkroonluchter is de meest sfeervolle kroonluchter in een omgeving. Speciaal voor lagere ophangpunten kunt u een plafonnière huren. Het assortiment sluit volledig op elkaar aan. U kunt kleinere en grotere kroonluchters combineren. Door de enorme voorraad en variëteit verkopen wij nooit NEE.

Transport & Personeel
Op gebied van transport kan het bedrijf ieder volume aan. Het eigen wagenpark bestaat uit kleine transportmiddelen, bakwagens en vrachtvervoer incl. trailers. Het personeel bestaat uit ervaren lichttechnici met ruime ervaring in allerlei producties, (internationale) chauffeurs en een flexibel verkoopteam met verstand van evenementen, planning, rigging en logistiek. De kroonluchters kunnen zonder meerprijs op ieder gewenst tijdstip (ook zondag en ’s nachts) worden bezorgd of afgehaald.

Kwaliteitsnorm
Op alle gebieden zult u bij ons een hoge kwaliteitsnorm aantreffen. KroonluchterVerhuur.nl staat bekend om de nette en goed functionerende producten en medewerkers. Iedere gehuurde kroonluchter gaat -voordat deze op transport gaat- uit de transportkist en wordt op meer dan 50 punten gecheckt. Dit zelfde gebeurd na terugkomst. Omdat wij de kroonluchters zonder tussenkomst van transportbedrijven en depots bezorgen kunnen wij garanderen dat iedere kroonluchter u in perfecte staat zal bereiken. Alle kroonluchters voldoen aan NEN3140.

Klantenbestand
Het uiteenlopende klantenbestand bestaat uit inkopers voor de evenementenmarkt, broadcast-industrie, high level customers en BN-ers.

Innovatie
Het bedrijf is trendsetter en continue op zoek naar verbetering van het complete dienstenpakket en investeert in Milieuvriendelijke middelen.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>