DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA

Sfeerverlichting Uitvaart en condoleance

We praten er liever niet over: de dood, het afscheid of een uitvaart. Maar een sfeervol afscheid is een moment dat niet vergeten wordt. Met regelmaat verhuren wij onze kristallen kroonluchters en kandelaars tijdens een afscheid. Bijvoorbeeld wanneer iemand, na het overlijden, thuis wil blijven. Het kan ook voorkomen dat de ruimte waarin het afscheid of condoleance gaat plaatsvinden erg kaal eruit ziet. Verwacht u extreem veel mensen tijdens een conoleance of afscheid dan bent u misschien wel genoodzaakt om een extra ruimte in te richten. In deze situaties zijn kroonluchters een sfeervolle aankleding.

Wij zijn met regelmaat betrokken bij condoleances of bij een uitvaart. Van heel klein en intiem tot een groot publiekelijk afscheid dat op TV uitgezonden wordt. In de meeste gevallen werken wij rechtstreeks met de uitvaart-organisatie. U heeft dan nergens omkijken naar. In de moeilijke tijd ontzorgen we en brengen sfeer.

Hieronder enkele suggesties voor een condoleance of uitvaart:
– sfeervole styling van de ruimte waarin de condoleance gaat plaatsvinden door het monteren van kroonluchters in de ruimte of boven de overledene.
– het plaatsen van staande kroonluchters verdeeld over de ruimte waar de condoleance gaat plaatsvinden
– het plaatsen van mooie zilveren kandelaars met kaarsen rondom de overledene of verdeeld over de ruimte

Mocht u meer informatie wensen dan kunt u contact met ons opnemen via E-Mail of bellen met 0246779322.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgiumUSA
Open chat
Hallo, waarmee kunnen we je helpen>